Certificaten INCO


INCO staat voor kwaliteit. Om u een bepaalde mate van garantie te bieden, zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie en werken wij volgens bepaalde richtlijnen.

VCA-certificering

Wij zijn VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat wij zorg dragen voor veiligheid, gezondheid en milieu. De Europese normen zijn opgesteld om veiliger te werken, waarbij we oog hebben voor de veiligheid van onze medewerkers en de toekomstige gebruikers van de installatie. Wij beschikken over VCA-certificeringen voor zowel Bedrijf als Personeel.

ISO 14001

ISO 14001 doet een beroep op organisaties om hun milieu-effecten proactief te managen. Dit wordt gedaan door vervuiling te voorkomen, wetgevingen na te leven en te streven naar verbeteringen in het milieumanagementsysteem. Met de certificering wordt het belang van het milieu binnen INCO beaamt , gewaarborgd en door-ontwikkeld!

INCO
Installatiebedrijf

ISO 14001 Certificaat

 

   

ISO 9001

Het ISO 9001 certificaat wil zeggen dat ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de internationaal erkende norm. Het toepassingsgebied betreft: het ontwerpen, installeren, opleveren en onderhouden van alle installaties op het gebied van warmte-, koude-, luchtbehandelings-, sanitair-, water-, gas-, elektro-, telematica-, meet-, regel- en besturingstechniek.

INCO
Installatiebedrijf

ISO Certificaat

 

INCO
Installatiebedrijf

VCA Certificaat

INCO
Installatiebedrijf

Bewijs van inschrijving

INCO
Elektro

Bewijs van inschrijving

Beleidsverklaring

Conform het kwaliteits- en veiligheidsbeleid is INCO groep B.V. erop gericht op het waarborgen van hoogwaardige producten en diensten welke voldoen aan de eisen van de opdrachtgever en welke voldoet aan de wet- en regelgeving van de Arbeidsomstandighedenwet en de normen uit de ISO-9001.

Het VGM-beleid zal door de directie van INCO groep B.V. gevoerd worden als integraal onderdeel van het bedrijfsbeleid met de van toepassing zijnde voorschriften, richtlijnen, specificaties en geldende wet- en regelgeving en door haar opdrachtgevers kenbaar gemaakte eisen met als doel het voorkomen van persoonlijk letsel, materiƫle- en milieuschade en continu verbeteren van prestaties op het gebied van VGM.

Installatiewerk is vakwerk. Bij INCO groep B.V. prijzen we ons met team van specialisten en vakmensen. De verantwoordelijkheid van de werknemers op het gebied van arbeidsomstandigheden en milieu zijn direct een uitvloeisel van de wijze van uitvoering van hun werkzaamheden. Alle medewerkers zullen ongeacht hun positie worden gestimuleerd en getraind zodat hun kennis en kunde op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu op pijl blijft.

Doormiddel van het continue verbeteren inzake kwaliteit, veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu zal INCO groep B.V. het algemeen beleid de aankomende jaren verder optimaliseren. De effectiviteit van dit beleid zal jaarlijks worden geƫvalueerd, doormiddel van een directiebeoordeling. Als input voor de directiebeoordeling maakt de directie onder meer gebruik van de resultaten van interne audits, ongevallenregistraties en de RI&E.

Opgesteld op 20-10-2020 te Alkmaar

Directeur R. Koelman

Contactgegevens

INCO
Kitmanstraat 7-A
1812 PL   Alkmaar
T: 072-3034819
[email protected]

Social media