Opleidingsmogelijkheden bij INCO

INCOllege


Loopbaan

INCO staat voor vakmanschap. Een vakman zijn betekent dat je goed bent in wat je doet. Omdat kennis tegenwoordig hoogstens een paar jaar meegaat, is het belangrijk dat we mee kunnen blijven bewegen met het werkveld en dat iedere medewerker hierdoor ‘Fit met zijn kennis’ is.

Hiervoor wordt jaarlijks de opleidingsbehoefte binnen INCO geïnventariseerd. Een opleidingsbehoefte voor een medewerker kan voortkomen vanuit de leidinggevende, maar ook vanuit de medewerker zelf.

Heb jij interesse in kennisverbreding of zijn er zaken waar jij hulp bij nodig hebt? Dan ondersteunen wij jou daarmee!

Erkend leerbedrijf!

INCO is voor elektrotechniek en installatietechniek op het gebied van woningbouw en utiliteit projecten erkend leerbedrijf voor zowel binnen- als buitenpersoneel. Ook is INCO erkend leerbedrijf voor service- en onderhoud opleidingen.

INCO heeft nauw contact met de verschillende onderwijsinstellingen in de omgeving. Dit maakt dat leerlingen van alle niveaus bij ons welkom zijn. Je kan rechtstreeks bij INCO in dienst komen en een opleiding volgen bij een onderwijsinstelling. Binnen INCO zoomen wij in op vaktechnische kennis, maar ook op het ontwikkelen van vaardigheden.

Ook kan ervoor gekozen worden dat je een opleidingstraject volgt via Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Noord Holland. Tijdens het opleidingstraject ben je, via InstallatieWerk NH werkzaam bij INCO en zal het geleerde in de praktijk kunnen worden gebracht.

 


"..heb een tijdje werkvoorbereiding gedaan. Toen ben ik ook wat gaan tekenen en dat vind ik leuker. Hierdoor kreeg ik de mogelijkheid om te switchen naar engineer en tekenaar..."


 

Wil je meer weten over wat INCO voor jou kan betekenen? 

Neem dan gerust contact op met HR via 072-5403311 of stuur een WhatsApp bericht naar 06-30799037

Binnen 48 uur ontvang jij reactie!

Contactgegevens

INCO
Kitmanstraat 7-A
1812 PL   Alkmaar
T: 072-5403311
[email protected]

Social media