Opleidingsmogelijkheden bij INCO

INCOllege


Loopbaan

INCO staat voor vakmanschap. Een vakman zijn betekent dat je goed bent in wat je doet. In de huidige tijd, waar kennis snel veroudert, is het cruciaal dat je in staat bent om mee te groeien met het werkveld. Daarom streven we ernaar dat elke medewerker ‘Fit met zijn kennis’ is.

Bij INCO organiseren we meerdere keren per jaar INCOlleges waarbij we o.a. bedrijven uitnodigen om ons op de hoogte te brengen van hun nieuwste producten. Op deze manier blijven we op de hoogte en bekend met de laatste ontwikkelingen.
Onze ervaren collega's delen ook graag hun kennis met nieuwkomers, zodat we altijd bijblijven en goed voorbereid zijn op de toekomst. Hierdoor kun je je taken nog gevarieerder maken als je dat wil.

Jaarlijks inventariseren we de opleidingsbehoefte bij het personeel van INCO. Deze opleidingsbehoefte kan voortkomen vanuit de leidinggevende, maar ook vanuit de medewerkers zelf.

Bij INCO geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling. Samen zorgen we ervoor dat we altijd voorop blijven lopen, zowel individueel als in teamverband. 

Heb jij interesse in kennisverbreding of zijn er zaken waar jij hulp bij nodig hebt? Dan ondersteunen wij jou daarmee!
Samen werken we aan een succesvolle toekomst vol vakmanschap!

Erkend leerbedrijf!

INCO is voor elektrotechniek en installatietechniek op het gebied van woningbouw- en utiliteitsprojecten een erkend leerbedrijf voor zowel binnen- als buitenpersoneel. Ook is INCO een erkend leerbedrijf voor service- en onderhoud opleidingen.

INCO heeft nauw contact met de verschillende onderwijsinstellingen in de omgeving. Dit maakt dat leerlingen van alle niveaus bij ons welkom zijn. Je kan rechtstreeks bij INCO in dienst komen en een opleiding volgen bij een onderwijsinstelling. Binnen INCO zoomen wij in op vaktechnische kennis, maar ook op het ontwikkelen van vaardigheden.

Ook kan ervoor gekozen worden dat je een opleidingstraject volgt via Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Noord Holland (IW ). Tijdens het opleidingstraject ben je, via InstallatieWerk NH, werkzaam bij INCO en zal het geleerde in de praktijk kunnen worden gebracht.


"..bij INCO word je wijzer gemaakt dan je bent"


"..heb een tijdje werkvoorbereiding gedaan. Toen ben ik ook wat gaan tekenen en dat vind ik leuker. Hierdoor kreeg ik de mogelijkheid om te switchen naar engineer en tekenaar..."


 

Wil je meer weten over wat INCO voor jou kan betekenen? 

Neem dan gerust contact op met HR via 072-5403311 of stuur een WhatsApp bericht naar 06-30799037

Binnen 48 uur ontvang je een reactie!

Contactgegevens

INCO
Kitmanstraat 7-A
1812 PL   Alkmaar
T: 072-3034819
[email protected]

Social media