Woningbouw

Woningbouw

Het kloppend hart…

Het kloppend hart van een woning wordt gevormd door de technische installaties voor verwarming, warm- en koud water en frisse ventilatielucht maar ook verlichting en stroomvoorziening. Deze installaties dragen bij aan veiligheid, zekerheid en comfort in uw huis. Een storing kan aanzienlijk veel ongemak veroorzaken, daarom zijn kwaliteit en betrouwbaarheid van het grootste belang om optimaal te kunnen genieten van uw woonomgeving. Onze uitgebreide ervaring komt hierbij van pas, aangezien INCO talloze woningen heeft voorzien van volledig nieuwe installaties of gerenoveerd heeft.
 

Heeft u een vraag over E- of W-installaties, dan kunt u bij ons terecht voor: advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Of het nu gaat om tien of honderd woningen, wij dragen er graag aan bij dat de woning toekomstbestendig is.
 

Ook voor het verduurzamen van uw woning of project kunt u bij ons terecht. Zowel in de ontwerpfase, de bouwfase, tijdens renovatie en de gebruiksfase, bij aanpassingen en uitbreidingen staan wij bij INCO voor u klaar. Duurzame woningen zijn beter voor het milieu dan traditionele bouw,  zij besparen (fossiele) grondstoffen, zijn energiezuiniger in het gebruik en bovendien zijn ze gezonder voor bewoners en gebruikers. Een win-win situatie! 

Meer informatie over duurzaamheid vindt u hier!

Woningbouw projecten

Bekijk onze lopende en opgeleverde projecten

Meer projecten

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
08.00 - 16.00 uur
© INCO 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl