Woningbouw

Het kloppend hart…

Het kloppend hart van een woning wordt gevormd door licht- en krachtinstallaties. Zij zorgen voor veiligheid, zekerheid en comfort. Om storingen en ander ongemak uit te sluiten, zijn kwaliteit en betrouwbaarheid daarom essentieel. Hier komt onze ruime ervaring om de hoek kijken. In de loop der jaren hebben we een groot aantal volledig ge├»nstalleerde en/of gerenoveerde woningen opgeleverd. Welke projecten dit waren klik hier. 

Heeft u een vraag over E- of W-installaties dan kunt u bij ons terecht voor: advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Of het nu gaat om tien of honderd woningen, wij dragen er graag aan bij dat de woning die wordt gebouwd een woning is voor de toekomst.

Ook voor het verduurzamen van uw project kunt u bij ons terecht. Zowel in de ontwerpfase, de bouwfase en de gebruiksfase als bij de sloop staan wij bij INCO voor u klaar. Duurzame gebouwen zijn beter voor het milieu dan traditionele bouw, bespaart (fossiele) grondstoffen, zijn energiezuiniger in het gebruik en bovendien zijn ze gezonder voor bewoners en gebruikers. Een win-win situatie! 

Meer informatie over duurzaamheid vindt u hier!

Woningbouw projecten

Bekijk onze lopende en opgeleverde projectenAQ16

te Amsterdam

''De grote klappen komen nog...''

Interview met HR-manager Nienke Dikmans voor Huis van het Werk

Meer projecten
Contactgegevens

INCO
Kitmanstraat 7-A
1812 PL   Alkmaar
T: 072-3034819
[email protected]

Social media