Utiliteit

Van hotels tot scholen

De term utiliteit kom je vaak tegen in de bouw. Het is een afgeleide van het Engelse woord ‘utility’ wat zoveel als ‘nut’, ‘bruikbaarheid’ of ‘apparaat’ betekent. In de bouw hebben we het vaak over utiliteitsgebouwen. Voorbeelden van gebouwen met een zeker ‘nut’ zijn:

  • Kantoorgebouwen
  • Overheidsgebouwen 
  • Gemeentehuizen 
  • Ziekenhuizen

In de utiliteit heeft INCO al vele projecten succesvol afgerond. Denk daarbij aan: kantoren (semi)overheidsgebouwen, hotels, scholen, bedrijfshallen, restaurants en zorgcomplexen. Om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden goed op elkaar worden afgestemd, vindt er regelmatig overleg plaats. Wij houden de lijntjes kort en planning helder, zodat u weet wat u te wachten staat. Installatietekeningen worden bij wijzigingen direct aangepast en blijven daardoor up-to-date.

Ook op het gebied van duurzaamheid kan INCO voor dit segment veel betekenen. 
Denk daarbij aan utiliteitsgebouwen die niet meer voldoen aan de wensen van vandaag. Deze worden vaak afgebroken en vervangen door nieuwbouw. Dit is natuurlijk niet erg duurzaam! Renovatie is beter. Dit betekent in ieder geval dat het gebouw een langere levensduur krijgt en dat veel materialen hergebruikt worden. En het is wel degelijk mogelijk om uit oogpunt van milieu en duurzaamheid per saldo een beter resultaat te bereiken met renovatie dan met nieuwbouw.

Benieuwd naar de opties voor uw project? Klik hier!  

Utiliteit projecten

Bekijk onze lopende en opgeleverde projectenAandachtspunten sanitaire technieken

Bron: Techniek Nederland


Meer projecten

"…verwachtingen en planning zijn helder…"


 

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en projecten rondom INCO?
Klik dan op onderstaande button!

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

INCO
Kitmanstraat 7-A
1812 PL   Alkmaar
T: 072-3034819
[email protected]

Social media