Technisch beheer & onderhoud

Technisch beheer & onderhoud (TBO)

Wij zorgen voor een totaalpakket…

Op de afdeling TBO beheersen we een breed scala aan disciplines om te zorgen voor een geweldig eindresultaat.
Met onze uitgebreide kennis en competenties zijn we in staat om garanties te bieden, onderhoud uit te voeren, storingen op te lossen, vervangingen door te voeren en kleinschalige werken te realiseren. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in verketeling voor woningbouwverenigingen en verduurzaming voor de particuliere markt.

Onze missie:

Onze missie is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige technische oplossingen die voldoen aan hun behoeften en verwachtingen. Of het nu gaat om het garanderen van de prestaties van door INCO geleverde technische systemen, het snel en efficiënt oplossen van storingen of het implementeren van oplossingen voor verduurzaming, wij staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

TBO projecten

Bekijk onze lopende en opgeleverde projecten


Aandachtspunten klimaatbehandeling

Door: Techniek Nederland

Meer projecten

 

Wat we doen:

Ons uitgebreide dienstenaanbod omvat onder andere:

 • Garanties: INCO is opgebouwd als een projectorganisatie waarbij de afdeling Technisch Beheer en Onderhoud onmisbaar is. Bij afronding van projecten volgt er natuurlijk een garantieperiode en deze garanties worden door de afdeling TBO behartigd. Ons toegewijde team staat paraat om eventuele garantie gerelateerde zaken af te handelen en ervoor te zorgen dat onze klanten gedurende deze periode volledig worden ondersteund.
   
 • Onderhoud: Tijdens en na de garantieperiode zorgen wij voor optimaal onderhoud aan de installaties. Dit doen wij niet alleen voor onze eigen projecten, maar ook voor vastgoedeigenaren en/of beheerders in appartementencomplexen en utiliteitsgebouwen. Ons deskundige team staat garant voor regelmatige inspecties, preventief onderhoud en snelle respons bij eventuele storingen, om de levensduur van de installaties te verlengen en optimale prestaties te waarborgen.
   
 • Storingen: Hoe goed een installatie ook onderhouden wordt, het is altijd mogelijk dat er onverhoopt een storing optreedt. Wij begrijpen het belang van een vlotte oplossing en daarom hebben wij een 24-uurs servicedienst. Dit betekent dat iedere storing, ongeacht het tijdstip, accuraat wordt opgepakt door ons ervaren team van technici. Ons doel is om de overlast tot een minimum te beperken en de installaties snel weer operationeel te krijgen.
   
 • Vervangingen: Bij onderhoud hoort een gedegen onderhoudsplan, waarin periodieke vervangingen en totaalrenovaties van installaties worden meegenomen. Als afdeling Technisch Beheer en Onderhoud behartigen wij de vervanging van diverse onderdelen van in onderhoud zijnde installaties. Of het nu gaat om het vervangen van versleten onderdelen om de functionaliteit te behouden, of het vernieuwen van ketelhuizen aan het einde van hun levensduur, ons ervaren team staat garant voor een vlotte en professionele uitvoering.
   
 • Kleinschalige projecten voor aannemers: Aannemers zijn van harte welkom bij de afdeling TBO met al hun vragen. Onze projectafdelingen zullen in de basis de aannemer met de projecten bijstaan. Mocht er echter geen projectteam noodzakelijk zijn, dan kan de afdeling TBO de werkzaamheden efficiënter oppakken en uitvoeren. Wij streven naar een soepele samenwerking en zijn toegewijd om aannemers te ondersteunen bij het behalen van succesvolle projectresultaten.
   
 • Verketeling voor woningbouwverenigingen: Voor diverse woningbouwverenigingen en vastgoedeigenaren verzorgen wij de vervanging van warmte opwekkers. Dit omvat veelal de overgang van traditionele gasgestookte cv-ketels naar hybride gestookte opstellingen, waardoor we bijdragen aan een meer duurzame en energie-efficiënte oplossing. Ons ervaren team staat klaar om deze overgang soepel te laten verlopen en te zorgen voor optimale prestaties en comfort voor de bewoners.
   
 • Verduurzaming voor de particuliere markt: Ook de afdeling TBO sluit aan bij de energietransitie. Na een deugdelijk adviestraject bieden wij de mogelijkheid om een hybride installatie te laten monteren, PV-panelen (zonnepanelen) te laten installeren of een laadpaal bij de woning of bedrijf te laten plaatsen. Deze duurzame oplossingen helpen niet alleen bij het verminderen van de CO2-uitstoot, maar kunnen ook leiden tot lagere energiekosten en een hogere waarde van de woning.  Zie ook: duurzaamheid

 

Onze toewijding aan kwaliteit

Bij Technisch Beheer en Onderhoud staan kennisrijkheid en klanttevredenheid centraal. We streven naar voortdurende verbetering en innovatie in al onze processen en diensten om te voldoen aan de hoogste normen en verwachtingen van onze klanten.


"…kennisrijkheid en klanttevredenheid…"

 

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
08.00 - 16.00 uur
© INCO 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl