Over INCO

Contactgegevens

INCO
Kitmanstraat 7-A
1812 PL   Alkmaar
T: 072 - 540 3311
[email protected]

Social media

Van loodgietersbedrijfje naar totaalinstallateur 

Waar INCO vroeger enkel in te schakelen was voor loodgietersklussen zijn we sinds 2018 uitgegroeid tot een innovatieve totaaloplosser. Mede door onze Hollandse nuchterheid, lef en visie is het bedrijf getransformeerd tot een hightech E- en W-oplosser. Hierdoor kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen en zijn we klaar voor de toekomst. 

Het familiebedrijf ging van start in 1984 toen Onno Ooijevaar de mogelijkheid kreeg een doorstart te maken met een loodgietersbedrijf dat failliet ging. Dit vakgebied was hem nog niet eigen, maar hij wist dat hij net als zijn vader wilde ondernemen. De eerste jaren in Haarlem stonden dan ook in het teken van opstarten en ontwikkelen. Al snel werd het bedrijf uitgebreid met projectleider en loodgieter: Albert Bloothoofd. Een vakman die al wel beschikte over alle benodigde diploma‚Äôs, kennis en ervaring. De samenwerking werpt zijn vruchten af en INCO kreeg steeds meer aanzien.

Ambitie

Wanneer de economie aantrekt, groeit INCO mee. Rond 1990 wordt het pand in Haarlem te klein en verhuist het bedrijf naar de Kitmanstraat te Alkmaar. Het bedrijf groeit uit tot een van de meest toonaangevende loodgietersbedrijven in Alkmaar en omstreken, maar wil meer. Door deze ambitie is het INCO gelukt om na de crisis uit te breiden met INCO Elektro. De cirkel is daardoor rond: loodgieten, klimaat en elektra.

Maar de ontwikkeling staat niet stil. Sinds 2018 is INCO zich gaan ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid. Samen met onafhankelijk adviesbureau Advilateur zoeken zij naar een totaaloplossing voor verduurzaming van een project en/of energieneutrale gebouwen. 

 

Visie & Missie

In deze veranderende wereld ziet INCO een kans om zich sterk te onderscheiden.Lees onze missie & visie

Kernwaarden

Welkom bij INCO Totaalinstallateur. INCO is een modern dynamisch bedrijf waar u als klant op nummer één staat.


Bekijk onze kernwaarden

Historie

Het familiebedrijf ging van start in 1984 toen Onno Ooijevaar de mogelijkheid kreeg een doorstart te maken met een loodgietersbedrijf dat failliet ging.

Lees de historie van INCO

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
08.00 - 16.00 uur
© INCO 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl