Werken bij INCO

Klaar voor een uitdaging?INCO wil nu en in de toekomst de meest vooruitstrevende allround installateur zijn. Dat betekent dat onze medewerkers vitaal moeten zijn, zich trots voelen over het werk dat ze doen, en bovenal dat ze voorbereid zijn op de toekomst.

Medewerkers zijn daar voor een groot deel zelf verantwoordelijk voor, maar ook wij als INCO hebben daar een belangrijke rol in. Daarom ondersteunen wij onze medewerkers waar mogelijk. Dit doen we met het programma FIT met INCO. Verdeeld over het jaar organiseren wij verschillende INCOlleges om je kennis op peil te houden en om jezelf te blijven ontwikkelen. Met ons FIT met INCO programma bieden we jou de mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen en begeleiden we je zodat je goed op je plek zit en jezelf blijft uitdagen.


''Dan ben je blij, daar doe je het voor, plezier in je werk…"


~Arno / Leidinggevend monteur

Thema's

FIT met INCO

Gezondheid

Werken in de installatie is fysiek zwaar. Ook mentaal kan het werk soms uitdagend zijn. Het is daarom belangrijk dat we goed voor onszelf en elkaar zorgen.

FIT met je lijf

Ontwikkeling

INCO staat voor vakmanschap. Een vakman zijn, betekent dat je goed bent in wat je doet. Kennis gaat tegenwoordig hoogstens een paar jaar mee en het is daarom belangrijk dat we blijvend mee kunnen bewegen met het werkveld.

FIT met je kennis

Werkplezier

Als INCO vinden we werkplezier een belangrijk goed. Wie zijn werk leuk vindt, straalt dat uit! Het is daarom belangrijk dat we als collega's fijn samenwerken en elkaar helpen als dat nodig is.

FIT met werk en collega's

Contactgegevens

INCO
Kitmanstraat 7-A
1812 PL   Alkmaar
T: 072-3034819
[email protected]

Social media