Word jij onze nieuwe INCOllega?

Werken bij INCO

Klaar voor een uitdaging?Welkom bij INCO, de Totaalinstallateur voor jouw toekomst!

INCO is een familiebedrijf opgericht in 1984 en is gevestigd in Alkmaar. INCO bestaat uit INCO Installatiebedrijf BV en INCO Elektro BV. Wij zijn één van de grootste regionale installatiebedrijven en bieden werkgelegenheid aan ruim 90 medewerkers in vaste dienst, uit de regio.

Bij INCO draait alles om innovatie, integriteit en ondernemerschap. Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde mensen die deze waarden delen en ons team willen versterken. Als een modern en dynamisch bedrijf hebben we ons altijd gericht op het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Diezelfde toewijding willen we graag inzetten om de beste talenten te verwelkomen in ons groeiende team.

Waarom zou je deel willen uitmaken van INCO? Hier is waarom:

Of je nu gepassioneerd bent door complexe installaties, duurzame oplossingen of baanbrekende technologieën, bij INCO kun je jouw vaardigheden en creativiteit volledig benutten om op maat gemaakte oplossingen te creëren.

Bij INCO moedigen we je aan om nieuwe benaderingen en oplossingen te verkennen. We bieden de nodige  ondersteuning en middelen om deze ideeën tot leven te brengen.

Kortom, bij INCO geloven we dat medewerkers het verschil maken We investeren in hun groei en ontwikkeling. Als je op zoek bent naar een werkplek waar jouw enthousiasme en creativiteit worden gewaardeerd en beloond, dan ben je bij INCO aan het juiste adres. Sluit je aan bij INCO en bouw samen met ons aan een toekomst vol kansen en mogelijkheden!

Onze kernwaarden verwoorden goed wie wij zijn:

  • INTEGRITEIT: Bij INCO streven we naar eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid in alles wat we ondernemen. Dit geldt niet alleen voor onze klanten maar ook voor ons personeel. We geloven in eerlijke, ondersteunende en respectvolle werkomgeving.
  • GESTRUCTUREERDE AANPAK: Onze gestructureerde aanpak garandeert dat projecten soepel verlopen, van planning tot oplevering. Als onderdeel van ons team kun je rekenen op efficiënte planning, heldere communicatie en tijdige projectopleveringen.
  • KENNISRIJK: Bij INCO zijn we gedreven om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in onze sector. We investeren voortdurend in opleidingen en innovatie, waardoor ons personeel altijd up-to-date is met de laatste technologieën en trends. Dit betekent dat je bij ons de kans krijgt om je vaardigheden voortdurend te verbeteren.
  • ONDERNEMEND: Wij houden van uitdagingen. Geen project is te groot, te complex of te ambitieus voor ons. We denken in mogelijkheden en oplossingen en streven ernaar om voorop te lopen in de branche. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om creatieve oplossingen te bedenken en echt het verschil te maken.
  • INTRIGEREND: Onze passie voor techniek, 'out-of-the-box' oplossingen en slimme processen maken INCO een unieke werkplek. We dagen de status quo uit en dagen onszelf uit om altijd een stap verder te gaan.

 


''Dan ben je blij, daar doe je het voor, plezier in je werk…"


~Arno / Leidinggevend monteur

  

Wat maakt werken bij INCO extra aantrekkelijk:

  • 38 vakantie/ATV dagen (op basis van fulltime)
  • Variabele beloning
  • Aantrekkelijke acties zoals ondersteuning bij hoge energiekosten
  • Verdeeld over het jaar organiseren wij verschillende INCOlleges om je kennis op peil te houden en om jezelf te blijven ontwikkelen. Met ons “Fit met INCO” programma bieden wij je de mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen en begeleiden we je zodat je goed op je plek zit en jezelf blijft uitdagen
  • Leuke werksfeer door onze vrijmibo, het organiseren van leuke feesten zoals de bouwvakborrel, kerstdiner, nieuwjaarsreceptie, ons personeelsfeest, attenties op speciale dagen en ludieke acties 

FIT met INCO

Bij INCO geloven we in de kracht van de voortdurende ontwikkeling en persoonlijke groei. We willen dat onze medewerkers excelleren in hun vakgebied maar we willen ook een omgeving creëren waarin ze zich gelukkig en op hun gemak voelen. We begrijpen dat tevreden en betrokken medewerkers bijdragen aan het succes van onze organisatie. Daarom hebben wij 5 thema's die centraal staan in ons streven naar het welzijn en succes van onze medewerkers:


FIT met je COLLEGA'S FIT met de KLANT | FIT met je LIJF FIT met je WERK | FIT met je KENNIS

Gezondheid

Werken in de installatietechniek is fysiek zwaar. Ook mentaal kan het werk soms uitdagend zijn.
Het is daarom belangrijk dat we goed voor onszelf en elkaar zorgen.

INCO zorgt voor vers fruit in de kantine.
Wij doen met een grote groep collega's mee aan sportieve activiteiten en ondersteunen deze ook financieel als sponsor.

FIT met je LIJF

Ontwikkeling

INCO staat voor vakmanschap. Een vakman zijn, betekent dat je goed bent in wat je doet. Omdat er steeds meer technologie ontwikkeld wordt, is het belangrijk dat we blijvend mee kunnen bewegen met het werkveld.

INCO organiseert maandelijks INCOllege's zodat je bijblijft in je vakgebied. Hierdoor heb je voldoende doorgroeimogelijkheden.

FIT met je KENNIS |
FIT met de KLANT

Werkplezier

Als INCO vinden we hebben van plezier in je werk een belangrijk goed. Want wie zijn werk leuk vindt, straalt dat uit! Het is daarom belangrijk dat we als collega's fijn samenwerken en elkaar helpen als dat nodig is.

Personeelsborrels, ludieke acties, teamuitjes, bijna elke maand wordt er iets voor het personeel georganiseerd.

FIT met je WERK |
FIT met je COLLEGA'S

 


''Werken bij INCO is kennis opdoen…"


~Richard / monteur

© INCO 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl