ACTUEEL

Ontwikkelingen van onze INCOllega's

Ontwikkelingen van onze INCOllega's

Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers mee te nemen in de laatste innovaties en ontwikkelingen, dat zijn er namelijk ontzettend veel in onze branche. Daarom hebben wij geregeld dat de Vakbus van Wij Techniek bij ons op bezoek kwam. Jeanine de Vries en Ton Visser van Wij Techniek hebben ons geholpen om de inzichten te vergroten.

Bij INCO stimuleren wij dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en dat ze fit blijven voor de job. Op deze manier houd je de uitdaging in je werkzaamheden en helpt het om met plezier naar je werk te gaan.

Het was een zeer geslaagde dag. Veel ideeën kwamen naar boven en veel collega's hebben aangegeven waar ze zich graag verder in willen ontwikkelen.

Fit met INCO
Bij INCO geloven we in de kracht van de voortdurende ontwikkeling en persoonlijke groei. We willen dat onze medewerkers excelleren in hun vakgebied maar we willen ook een omgeving creëren waarin ze zich gelukkig en op hun gemak voelen. We begrijpen dat tevreden en betrokken medewerkers bijdragen aan het succes van onze organisatie. Lees hier meer over ons FIT met INCO programma.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
08.00 - 16.00 uur
© INCO 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl