INCO Groep BV, bestaande uit INCO Installatie en INCO Elektro, is gevestigd in Alkmaar en is opgericht in 1985. INCO staat voor de meest vooruitstrevende allround installateur. Dit doel bereiken doen we met +/- 70 collega’s en om ons team te versterken zijn we voor INCO Installatie op zoek naar een:

Leidinggevend Monteur Utiliteit
 

Over de functie
Heb jij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als monteur in de utiliteitsbouw en vind je het leuk om leiding te geven op een project en collega’s te instrueren en begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor utiliteitsprojecten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ons huidige projecten  Schutterswei en Ditlaar. Jouw taken zijn o.a.:

 • Je voert zelfstandig alle voorkomende installatiewerkzaamheden in de utiliteit uit;
 • Je geeft leiding aan het bouwproces op de locatie en je stuurt collega monteurs aan;
 • Je bent verantwoordelijk voor de directe aansturing van onderaannemers;
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en voortgang van het werk en rapporteert hierover aan je leidinggevende;
   

Over jou

 • Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting de Installatietechniek (Technisch leidinggevende installatietechniek;
 • Je hebt ervaring met het leidinggeven aan en begeleiden van collega’s;
 • Je hebt voldoende communicatieve vaardigheden om als eerste aanspreekpunt op de bouwlocatie op te treden;
 • Je hebt ruime ervaring in de utiliteit, zowel nieuwbouw als renovatie.

En niet geheel onbelangrijk:

 • Je  sluit de week graag gezellig af met collega’s op onze vrijdagmiddagborrel!


Wat wij bieden

INCO is een informeel bedrijf met een duidelijk missie. We willen nu en in toekomst de meest vooruitstrevende allround installateur zijn. Dat betekent dat onze medewerkers vitaal moeten zijn, zich trots voelen over het werk dat ze doen, en bovenal dat ze voorbereid zijn op de toekomst. Medewerkers zijn daar voor een groot deel zelf verantwoordelijk voor, maar ook wij hebben daar ook een belangrijke rol in. Daarom ondersteunen wij onze medewerkers waar mogelijk. Dit doen we met het programma FIT met INCO.

Daarnaast bieden wij jou een interessante en uitdagende baan, een goede arbeidsovereenkomst (voor minimaal de duur van de opleiding) en een leuke werksfeer. Zo sluiten we iedere week af met een vrijdagmiddagborrel en hebben we door het jaar heen verschillende borrels en een personeelsuitje.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je cv en motivatiebrief sturen naar hr@incobv.nl onder vermelding van: sollicitatie Leidinggevend Monteur Utiliteit.

 

Uiteraard gaan wij heel zorgvuldig om met de door jou aan ons verstrekte gegevens. Wij zullen jouw gegevens alleen voor deze procedure gebruiken en na het afronden van de procedure verwijderen. Willen we jouw cv in portefeuille willen houden, dan zullen we schriftelijk om je toestemming vragen.

 

Reageer snel


U kunt altijd een open sollicitatie sturen!


Terug naar vacatures