INCO Groep BV, bestaande uit INCO Installatie en INCO Elektro, is gevestigd in Alkmaar en is opgericht in 1985. INCO staat voor de meest vooruitstrevende allround installateur. Dit doel bereiken doen we met +/- 70 collega’s en voor de ondersteuning van het team van INCO Installatie B.V., zijn wij op zoek naar een:

 

Leerling werkvoorbereider woningbouw


Over de functie

Heb jij een passie voor de installatietechniek en wil je graag in de praktijk het vak van werkvoorbereider leren? Wij zijn op zoek naar een BBL-leerling werkvoorbereider installatietechniek niveau 4. Bij ons word je gekoppeld aan een ervaren werkvoorbereider die jou de kneepjes van het vak leert.

Als werkvoorbereider bouw je mee aan alle projecten, van groot tot klein:

  • Jij fungeert als een spin in het web qua projectinformatie;
  • Je verzorgt de inkoop en doet de bestellingen conform schema's;
  • Je gaat zelf inventariseren, offertes maken en houdt contact met de opdrachtgever;
  • Je bestelt materialen en houd toezicht hierop;
  • Je adviseert, assisteert en ontzorgt de projectleider.


Over jou

  • Je bent bezig met een opleiding niveau 4 Werkvoorbereider Installatietechniek
  • Je weet van aanpakken;
  • Je bent leergierig;
  • Je hebt passie voor het vak!

En niet geheel onbelangrijk:

  • Je  sluit de week graag gezellig af met collega’s op onze vrijdagmiddagborrel!


Wat wij bieden

INCO is een informeel bedrijf met een duidelijk missie. We willen nu en in toekomst de meest vooruitstrevende allround installateur zijn. Dat betekent dat onze medewerkers vitaal moeten zijn, zich trots voelen over het werk dat ze doen, en bovenal dat ze voorbereid zijn op de toekomst. Medewerkers zijn daar voor een groot deel zelf verantwoordelijk voor, maar ook wij hebben daar ook een belangrijke rol in. Daarom ondersteunen wij onze medewerkers waar mogelijk. Dit doen we met het programma FIT met INCO.

Daarnaast bieden wij jou een interessante en uitdagende baan, een goede arbeidsovereenkomst (voor minimaal de duur van de opleiding) en een leuke werksfeer. Zo sluiten we iedere week af met een vrijdagmiddagborrel en hebben we door het jaar heen verschillende borrels en een personeelsuitje.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je cv en motivatiebrief sturen naar hr@incobv.nl onder vermelding van: sollicitatie Leerling werkvoorbereider woningbouw.

Uiteraard gaan wij heel zorgvuldig om met de door jou aan ons verstrekte gegevens. Wij zullen jouw gegevens alleen voor deze procedure gebruiken en na het afronden van de procedure verwijderen. Willen we jouw cv in portefeuille willen houden, dan zullen we schriftelijk om je toestemming vragen.

 

Reageer snel


U kunt altijd een open sollicitatie sturen!


Terug naar vacatures