INCO Groep BV, bestaande uit INCO Installatie en INCO Elektro, is gevestigd in Alkmaar en is opgericht in 1985. INCO staat voor de meest vooruitstrevende allround installateur. Dit doel bereiken doen we met +/- 70 collega’s en voor de ondersteuning van het team van  INCO Elektro B.V., zijn wij op zoek naar een:
 

Zelfstandig elektromonteur (luxe) woningbouw


Over de functie

Ben jij een ervaren elektromonteur en heb je ervaring met het realiseren van smart homes? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie houd jij je bezig met het installeren van diverse besturingen met apps, inbraakinstallaties, (video) intercom, ICT/Wifi en video beveiliging.
 

Je werkzaamheden en eventuele afwijkingen in het werk stem je af met je leidinggevende. Je bent er verantwoordelijk voor dat je taken verricht binnen de daarvoor gestelde planning en daarnaast draag je zorg voor het bestellen van de juiste projectmaterialen tijdens de duur van het project. Ook kan het zijn dat je leiding geeft aan collega’s op een eigen project en/of dat er een leerling met je mee loopt.

En niet geheel onbelangrijk... je vindt het gezellig om de week af te sluiten met je collega's op onze vrijdagmiddagborrel!


Over jou

Voor deze functie zoeken wij iemand die kwaliteitsgericht is en initiatief toont. Daarnaast heb jij:

  • Een afgeronde MBO-diploma niveau 3 Elektrotechniek;
  • Ervaring met het realiseren van smart homes;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt kennis van NEN-normen (NEN1010, NEN3140).


Wat wij bieden

INCO is een informeel bedrijf met een duidelijk missie. We willen nu en in toekomst de meest vooruitstrevende allround installateur zijn. Dat betekent dat onze medewerkers vitaal moeten zijn, zich trots voelen over het werk dat ze doen, en bovenal dat ze voorbereid zijn op de toekomst. Medewerkers zijn daar voor een groot deel zelf verantwoordelijk voor, maar ook wij hebben daar ook een belangrijke rol in. Daarom ondersteunen wij onze medewerkers waar mogelijk. Dit doen we met het programma FIT met INCO.

Daarnaast bieden wij jou een interessante en uitdagende baan, een goede arbeidsovereenkomst en een leuke werksfeer. Zo sluiten we iedere week af met een vrijdagmiddagborrel en hebben we door het jaar heen verschillende borrels en een personeelsuitje.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je cv en motivatiebrief sturen naar hr@incobv.nl onder vermelding van: sollicitatie Zelfstandig monteur (luxe) woningbouw
 

Uiteraard gaan wij heel zorgvuldig om met de door jou aan ons verstrekte gegevens. Wij zullen jouw gegevens alleen voor deze procedure gebruiken en na het afronden van de procedure verwijderen. Willen we jouw cv in portefeuille willen houden, dan zullen we schriftelijk om je toestemming vragen.

 

Reageer snel


U kunt altijd een open sollicitatie sturen!
 

Terug naar vacatures