INCO Groep BV, bestaande uit INCO Installatie en INCO Elektro, is gevestigd in Alkmaar en is opgericht in 1985. INCO staat voor de meest vooruitstrevende allround installateur. Dit doel bereiken doen we met +/- 65 collega’s en om ons team te versterken zijn we voor INCO Installatie op zoek naar een:  
 

Calculator Woningbouw (W)


Over de functie

Als Calculator Woningbouw (W) houd jij je bezig met het inmeten van loodgieterswerkzaamheden en met de voorbereiding, calculatie en het uitwerken van offertes voor de opdrachtgever. Je gaat bij INCO werken binnen het Bedrijfsbureau en werkt in het team samen met twee calculators en een senior engineer. Als calculator functioneer je onder de commercieel directeur.

Wat doe jij dan?

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het bestuderen van het bestek en de tekeningen en het maken van een overzicht van de uit te voeren werkzaamheden
 • Het opstellen van calculaties van de te verrichten werkzaamheden
 • Het berekenen van kostprijzen en de daarbij behorende aanbieding naar de opdrachtgever
 • Het opnemen van werk op locatie
 • Het adviseren van de opdrachtgever


Wat verwachten wij van jou?

Voor deze functie is het essentieel dat je minimaal beschikt over:

 • Een afgeronde MTS Werktuigbouwkunde en/of Installatietechniek
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring als Calculator binnen de Installatietechniek
 • Ervaring met het calculeren van Elektrotechnische werkzaamheden is een pré
 • Je ziet deadlines als uitdaging
 • Je bent nauwkeurig en beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel

  En niet geheel onbelangrijk…
 • Je bent wel in voor een broodje kebab op de vrijdag en sluit de week graag gezellig af met collega’s op onze vrijdagmiddagborrel!

 

Wat bieden wij jou?
INCO is een informeel bedrijf met een duidelijk missie. We willen nu en in toekomst de meest vooruitstrevende allround installateur zijn. Dat betekent dat onze medewerkers vitaal moeten zijn, zich trots voelen over het werk dat ze doen, en bovenal dat ze voorbereid zijn op de toekomst. Daarom ondersteunen wij onze medewerkers waar mogelijk. Dit doen we met het programma FIT met INCO. Daarnaast bieden wij jou een interessante en uitdagende baan, een goede arbeidsovereenkomst en een leuke werksfeer. Zo sluiten we iedere week af met een vrijdagmiddagborrel en hebben we door het jaar heen verschillende feesten en een personeelsuitjes.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatiebrief t.a.v. HR, hr@incobv.nl onder vermelding van: sollicitatie Calculator Woningbouw (W). Wil je meer weten over deze functie of de organisatie? Neem dan contact op met de afdeling HR op 072-5403311.

 

Uiteraard gaan wij heel zorgvuldig om met de door jou aan ons verstrekte gegevens. Wij zullen jouw gegevens alleen voor deze procedure gebruiken en na het afronden van de procedure verwijderen. Willen we jouw cv in portefeuille willen houden, dan zullen we schriftelijk om je toestemming vragen.

 

Reageer snel


U kunt altijd een open sollicitatie sturen!


Terug naar vacatures