INCO Groep BV, bestaande uit INCO Installatie en INCO Elektro, is gevestigd in Alkmaar en is opgericht in 1985. INCO staat voor de meest vooruitstrevende allround installateur. Dit doel bereiken doen we met +/- 65 collega’s en om ons team te versterken zijn we voor INCO Installatie op zoek naar een:  
 

Projectleider Utiliteit

 

Over de functie

Ben je op zoek naar een verantwoordelijke baan? En kan jij jezelf vinden in het werken met deadlines en leiding geven aan een team (met zowel binnen- als buitenpersoneel)? En niet geheel onbelangrijk…. sluit je de week graag gezellig af met collega’s op de vrijdagmiddagborrel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deze functie bevat utiliteit projecten, voorbeelden hiervan zijn onze lopende projecten Schutterswei en Ditlaar. In deze rol werk je binnen het team ‘Utiliteit’ van INCO bestaande uit een engineer/tekenaar, werkvoorbereider, assistent werkvoorbereider, uitvoerder en een enthousiaste groep monteurs. Als Projectleider ga jij de uitdaging aan om onze projecten in alle fases in goede banen te leiden en zorg je ervoor dat resultaten en werkplezier hand in hand gaan. Je stuurt bij wanneer nodig, je hebt aandacht voor medewerkers en je initieert overleg met de opdrachtgever, leverancier of medewerkers wanneer jij dat nodig acht.
 

Jouw taken en verantwoordelijkheden als Projectleider Utiliteit zijn:

 • Leidinggeven aan je projectmedewerkers en team;
 • Resultaat- en budgetverantwoordelijk;
 • Overleggen met opdrachtgever over financiële zaken, voortgang en planning;
 • Deelnemen aan projectleidersoverleg en daar inhoudelijk een bijdrage leveren;
 • Medewerkers stimuleren en ontwikkelen in hun functioneren;
 • Onderhouden van contacten met collega Projectleiders en interne afdelingen;
 • Rapporteren over de voortgang aan de Projectmanager.

 

Over jou

Je bent een leider met besluitvaardigheid en verantwoordelijkheidsbesef, daarnaast ben je procesmatig en planmatig vaardig en zie je het als een uitdaging om, samen met de directie en je mede projectleiders, de organisatie op een hoger platform te brengen. Daarnaast heb je:

 • een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde of HIT;
 • meerdere jaren ervaring als projectleider binnen de utiliteit;
 • een afgeronde opleiding Projectmanagement zoals IPMA is een pré;  
 • de wens om te werken in een MKB/familiebedrijf.
   

En niet geheel onbelangrijk….

 • Je bent wel in voor een broodje kebab op de vrijdag en sluit de week graag gezellig af met collega’s op onze vrijdagmiddagborrel!

Wat wij bieden

INCO is een informeel bedrijf met een duidelijk missie, de meest vooruitstrevende allround installateur zijn. Dat betekent dat onze medewerkers vitaal moeten zijn, zich trots voelen over het werk dat ze doen, en bovenal dat ze voorbereid zijn op de toekomst. Medewerkers zijn daar voor een groot deel zelf verantwoordelijk voor, maar ook INCO heeft daar ook een belangrijke rol in. Daarom ondersteunen wij onze medewerkers waar mogelijk. Dit doen we met het programma FIT met INCO.
Daarnaast bieden wij jou een interessante en uitdagende baan, een goede arbeidsovereenkomst en een leuke werksfeer. Zo sluiten we iedere week af met een vrijdagmiddagborrel en hebben we door het jaar heen verschillende borrels en een personeelsuitje.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatiebrief. Wil je meer weten over deze functie of de organisatie? Neem dan contact op met de afdeling HR op 072-5403311.

Uiteraard gaan wij heel zorgvuldig om met de door jou aan ons verstrekte gegevens. Wij zullen jouw gegevens alleen voor deze procedure gebruiken en na het afronden van de procedure verwijderen. Willen we jouw cv in portefeuille willen houden, dan zullen we schriftelijk om je toestemming vragen.

 

Reageer snel


U kunt altijd een Open Sollicitatie sturen!
 

Terug naar vacatures