INCO Groep BV, bestaande uit INCO Installatie en INCO Elektro, is gevestigd in Alkmaar en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot totaalinstallateur. Onderdeel van INCO is onze afdeling Technisch Beheer en Onderhoud. Binnen deze afdeling houden we ons bezig met: grote ver- en nieuwbouw projecten, warmtepomptechnieken, airconditioning en verwarming. Binnen ons team missen wij nog een loodgieter service en onderhoud. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

 

Loodgieter service en onderhoud

 

Over de functie

Zelfstandig service- en onderhoud werkzaamheden uitvoeren? Jij draait er je hand niet voor om! Voordat je van start gaat met de werkzaamheden, pak je jouw tablet erbij en bekijkt de werkbonnen. Hierdoor weet jij precies wat er gedaan moet worden en wanneer. Je renoveert of vervangt bestaande installaties die veelal voorkomen in de woningbouw (mutatiewerk). Daarnaast voer je werkzaamheden uit zoals: aanpassingen of verbeteringen in waterleidingen, CV installaties, sanitair en gasleidingen. Je weet netjes om te gaan met de klant en probeert altijd te zoeken naar een passende oplossing.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • MBO niveau 3 richting installatietechniek
  • Ervaring met mutatiewerkzaamheden
  • Rijbewijs B
  • Klant- en oplossingsgericht
  • Je kan zowel individueel als in teamverband werken op basis van (mondelinge) instructie
  • Nauwkeurig
  • Flexibel
     

En niet geheel onbelangrijk…

Je bent wel in voor een broodje kebab op de vrijdag en sluit de week graag gezellig af met collega’s op onze vrijdagmiddagborrel!

 

Wat bieden wij jou?

INCO is een informeel bedrijf met een duidelijk missie. We willen nu en in toekomst de meest vooruitstrevende allround installateur zijn. Dat betekent dat onze medewerkers vitaal moeten zijn, zich trots voelen over het werk dat ze doen, en bovenal dat ze voorbereid zijn op de toekomst. Daarom ondersteunen wij onze medewerkers waar mogelijk. Dit doen we met het programma FIT met INCO. Daarnaast bieden wij jou een interessante en uitdagende baan, een goede arbeidsovereenkomst en een leuke werksfeer. Zo sluiten we iedere week af met een vrijdagmiddagborrel en hebben we door het jaar heen verschillende feesten en een personeelsuitjes.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatiebrief t.a.v. HR, hr@incobv.nl onder vermelding van: sollicitatie Loodgieter service en onderhoud. Wil je meer weten over deze functie of de organisatie? Neem dan contact op met de afdeling HR op 072-5403311.

 

Uiteraard gaan wij heel zorgvuldig om met de door jou aan ons verstrekte gegevens. Wij zullen jouw gegevens alleen voor deze procedure gebruiken en na het afronden van de procedure verwijderen. Willen we jouw cv in portefeuille willen houden, dan zullen we schriftelijk om je toestemming vragen.

Reageer snel


U kunt altijd een open sollicitatie sturen!

 

Terug naar vacatures