INCO Groep BV, bestaande uit INCO Installatie en INCO Elektro, is gevestigd in Alkmaar en is opgericht in 1985. INCO staat voor de meest vooruitstrevende allround installateur. Om dit te kunnen blijven, zijn we op zoek naar een elektro servicemonteur die ons team komt versterken. Ben jij dat? Lees dan snel verder.

Elektro servicemonteur


Over de functie

Zelfstandig service- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren? Jij draait er je hand niet voor om! Je stelt de diagnose van storingen op elektrotechnisch gebied, lost deze zelfstandig op en voert functionele aanpassingen uit aan bestaande installaties. Hierbij zorg je voor optimaal onderhoud en stem je de werkzaamheden af met de klant. Daarnaast biedt je de klant oplossingen aan voor eventuele verbeteringen van de installatie. Tussen de klussen door heb je regelmatig contact met je collega's op kantoor over de werkzaamheden en de planning.

En niet geheel onbelangrijk...
Je vindt het gezellig om de week af te sluiten met je collega's op onze vrijdagmiddagborrel!

Wat verwachten wij van jou?

  • Afgerond MBO-diploma niveau 3-4 Elektrotechniek, onderhoudsmonteur/servicemonteur
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie als onderhoud / servicemonteur
  • Ervaring met regeltechnische installaties
  • Ervaring in de woningbouw en utiliteit is een pré
  • Communicatief vaardig en klantgericht
  • Representatief voor het bedrijf
  • Oog voor detail
  • Flexibel
     

Wat bieden wij jou?
INCO is een informeel bedrijf met een duidelijk missie. We willen nu en in toekomst de meest vooruitstrevende allround installateur zijn. Dat betekent dat onze medewerkers vitaal moeten zijn, zich trots voelen over het werk dat ze doen, en bovenal dat ze voorbereid zijn op de toekomst. Daarom ondersteunen wij onze medewerkers waar mogelijk. Dit doen we met het programma FIT met INCO. Daarnaast bieden wij jou een interessante en uitdagende baan, een goede arbeidsovereenkomst en een leuke werksfeer. Zo sluiten we iedere week af met een vrijdagmiddagborrel en hebben we door het jaar heen verschillende feesten en een personeelsuitjes.[JvdH1] 


Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatiebrief t.a.v. HR, hr@incobv.nl onder vermelding van: sollicitatie Elektro servicemonteur. Wil je meer weten over deze functie of de organisatie? Neem dan contact op met de afdeling HR op 072-5403311.

 

Uiteraard gaan wij heel zorgvuldig om met de door jou aan ons verstrekte gegevens. Wij zullen jouw gegevens alleen voor deze procedure gebruiken en na het afronden van de procedure verwijderen. Willen we jouw cv in portefeuille willen houden, dan zullen we schriftelijk om je toestemming vragen.

 

Reageer snel


U kunt altijd een open sollicitatie sturen!


Terug naar vacatures