INCO Groep BV, bestaande uit INCO Installatie en INCO Elektro, is gevestigd in Alkmaar en is opgericht in 1985. INCO staat voor de meest vooruitstrevende allround installateur. Om dit te kunnen blijven, zijn we op zoek naar een loodgieter die ons team komt versterken. Ben jij dat? Lees dan snel verder.

 

Loodgieter

 

Over de functie

Heb je al veel ervaring of ben je juist net klaar met je opleiding? Dat maakt bij ons familiebedrijf niet uit. Wij bieden een job die je past. Bij INCO houdt jij je als loodgieter bezig met projecten op het gebied van seriematige woningbouw en renovatieprojecten. Denk daarbij aan de projecten waar we nu actief zijn, zoals: Schutterswei en Mariënheuvel. Uitgerust met de benodigde gereedschappen en een gezonde dosis energie leg jij technische installaties aan, zoals: gas, water, riool en sanitair.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • MBO-diploma Installatietechniek niveau 2 of 3
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Actieve houding
  • Oplossingsgericht
  • Kwaliteitsgericht

 

En niet geheel onbelangrijk:

Je sluit de week graag gezellig af met collega’s op onze vrijdagmiddagborrel!

 

Wat bieden wij jou?

INCO is een informeel bedrijf met een duidelijk missie. We willen nu en in toekomst de meest vooruitstrevende allround installateur zijn. Dat betekent dat onze medewerkers vitaal moeten zijn, zich trots voelen over het werk dat ze doen, en bovenal dat ze voorbereid zijn op de toekomst. Daarom ondersteunen wij onze medewerkers waar mogelijk. Dit doen we met het programma FIT met INCO. Daarnaast bieden wij jou een interessante en uitdagende baan, een goede arbeidsovereenkomst en een leuke werksfeer. Zo sluiten we iedere week af met een vrijdagmiddagborrel en hebben we door het jaar heen verschillende feesten en een personeelsuitjes.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatiebrief t.a.v. HR, hr@incobv.nl onder vermelding van: sollicitatie Loodgieter. Wil je meer weten over deze functie of de organisatie? Neem dan contact op met de afdeling HR op 072-5403311.

 

Uiteraard gaan wij heel zorgvuldig om met de door jou aan ons verstrekte gegevens. Wij zullen jouw gegevens alleen voor deze procedure gebruiken en na het afronden van de procedure verwijderen. Willen we jouw cv in portefeuille willen houden, dan zullen we schriftelijk om je toestemming vragen.

 

Reageer snel


U kunt altijd een open sollicitatie sturen!


Terug naar vacatures