INCO Groep BV, bestaande uit INCO Installatie en INCO Elektro, is gevestigd in Alkmaar en is opgericht in 1985. INCO staat voor de meest vooruitstrevende allround installateur. Om dit te kunnen blijven, zijn we op zoek naar een CAD/Revit engineer-tekenaar die ons team komt versterken. Ben jij dat? Lees dan snel verder. 

CAD/Revit engineer-tekenaar

Over deze functie

Wij zijn op zoek naar een CAD engineer/tekenaar die in zowel de voorbereidende fase als de uitvoerende fase zelfstandig het concept van klimaat technische installaties in utiliteitsgebouwen uitwerkt. Daarnaast maak je tekeningen voor projecten en analyseer je eventuele knelpunten die zich kunnen voordoen tijdens de uitvoering van het project. Je hebt overleg met de projectleider, maar voert je ontwerpen zelfstandig uit. De ontwerpen bestaan uit gebouw gebonden installaties met sanitair, verwarming, koeling en luchtbehandeling.

Wat verwachten wij van jou?

  • Afgeronde MIT opleiding
  • Minimaal 4 jaar werkervaring als CAD engineer/tekenaar klimaattechniek bij een utiliteitsinstallateur
  • Ervaring in de luchtbehandeling
  • Ervaring met het maken van leidingnet berekeningen in Vabi te maken
  • Goede kennis op het gebied van AutoCad/Revit en daarmee goed in het uitwerken en tekenen van ontwerpen in Cadac Software
  • Flexibel in je werkzaamheden
  • Gevoel voor detail
  • Werkt graag in een team en voert daarin zelfstandig zijn taken uit

 

En niet geheel onbelangrijk….

Je bent in voor een broodje kebab op de vrijdag en sluit de week graag af met collega’s op onze vrijdagmiddagborrel!

Wat bieden wij jou?

INCO is een informeel bedrijf met een duidelijk missie. We willen nu en in toekomst de meest vooruitstrevende allround installateur zijn. Dat betekent dat onze medewerkers vitaal moeten zijn, zich trots voelen over het werk dat ze doen, en bovenal dat ze voorbereid zijn op de toekomst. Daarom ondersteunen wij onze medewerkers waar mogelijk. Dit doen we met het programma FIT met INCO. Daarnaast bieden wij jou een interessante en uitdagende baan, een goede arbeidsovereenkomst en een leuke werksfeer. Zo sluiten we iedere week af met een vrijdagmiddagborrel en hebben we door het jaar heen verschillende feesten en een personeelsuitjes.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatiebrief t.a.v. HR, hr@incobv.nl onder vermelding van: sollicitatie CAD/Revit engineer-tekenaar. Wil je meer weten over deze functie of de organisatie? Neem dan contact op met de afdeling HR op 072-5403311.


Uiteraard gaan wij heel zorgvuldig om met de door jou aan ons verstrekte gegevens. Wij zullen jouw gegevens alleen voor deze procedure gebruiken en na het afronden van de procedure verwijderen. Willen we jouw cv in portefeuille willen houden, dan zullen we schriftelijk om je toestemming vragen.
 

Reageer snel


U kunt altijd een open sollicitatie sturen!

 

Terug naar vacatures